بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران، از آغاز طرح مدیریت چرا، کنترل دام و ساماندهی کوچ عشایر در 400 هزار هکتار از مراتع میانبند و ییلاقی استان خبر داد.
به گزارش ایسنا میر حامد اختری با اعلام شروع زمان حرکت و کوچ عشایر و دامداران استان تهران از مراتع قشلاقی به مراتع میانبند و ییلاقی از ابتدای اردیبهشت ماه، اظهارکرد: این اقدام در جهت تحقق اهداف و سیاست های ابلاغی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و با هدف مدیریت صحیح و بهینه عرصه های مرتعی استان به منظور حفاظت اصولی، جلوگیری از تخریب منابع پایه (پوشش گیاهی، آب و خاک) و بهبود و ارتقای زیست بوم های مرتعی استان اجرایی خواهد شد.
وی با اشاره به تغییرات اقلیمی و کاهش بارندگی ها که منجر به کاهش رشد گیاهان علوفه ای در مراتع قشلاقی شده است، ساماندهی و مدیریت کوچ عشایر برای ورود به مراتع میانبند و ییلاقی را از اولویت های این اداره کل برشمرد.
اختری با بیان اینکه استان تهران همه ساله پذیرای ایلات و عشایری از استان های قم، مرکزی، البرز، سمنان و مازندران است، چالش تخریب پوشش گیاهی مراتع را جدی دانست و بر ضرورت برنامه ریزی صحیح و به هنگام برای مدیریت درست و مقابله با این تهدید تاکید کرد.
مدیر کل منابع طبیعی استان تهران به تدوین و ابلاغ دستورالعمل مدیریت چرا، کنترل پروانه چرا و ساماندهی کوچ توسط دفتر امور مراتع سازمان اشاره کرد و گفت: این دستورالعمل که دارای مبنای قانونی است، با هدف حفاظت از منابع پایه و ذخایر ژنتیکی، تقویت پوشش گیاهی و ساماندهی کوچ تدوین و ابلاغ شده است و بهره برداران ملزم به رعایت مندرجات پروانه های چرا و مفاد قرارداد طرح های مرتعداری احاله مدیریت شده هستند.
وی با اشاره به اینکه نیمی از مراتع استان دارای پوشش گیاهی متراکم و نیمه متراکم هستند، افزود: متاسفانه بخشی از این مراتع در سنوات گذشته به دلیل عدم رعایت فصل و مدت چرا و چرای دام بیش از ظرفیت، دچار تخریب شده و پوشیده از گیاهان نامرغوب شده اند که اصلاح و احیای آن ها از اهمیت بالایی برخوردار است.
اختری بر ضرورت تعامل و هم افزایی کلیه دستگاه ها و نهادهای مسئول در اجرای این دستورالعمل از جمله مدیریت امور عشایری استان، شرکت پشتیبانی امور دام و معاونت امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان تاکید کرد و خواستار تنظیم تقویم صحیح کوچ و استفاده از ظرفیت های انجمن های صنفی مرتع داران و اتحادیه ها و تعاونی های عشایری و منابع طبیعی شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران، پیش بینی می شود تا پایان شهریور ماه سال جاری بالغ بر 500 هزار واحد دامی از مراتع میانبند و ییلاقی استان تهران بهره برداری کنند.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}